Bez Tebe to nejde

Bez Tebe to nejde

Anotace: Bez své lásky žít prostě nejde..

Tolik přátel a přesto tak sama.
Stále úsměv a přesto tak smutná.
Ale to se za pár minut změní,
přijde ona, co tak ráda raní.
Lesklá, hladká, krásná,
ovšem tak strašně ostrá.
Všichni to vědí, ale nikdo tomu nezabrání.
Snad jen jeden člověk by to kvůli tobě udělal,
jenže ten tu není.
A proto nezbývá nic víc
než jít za ním.
Někdo krutý ti ho vzal
a ty jdeš bojovat o něj dál.
Nemáš tušení, kde se právě nachází,
nevíš kde teď domov má,
avšak za pokus to stojí přeci,
vždyť stejně nemáš proč žít dál.
Autor Bechy, 03.05.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí