Děti

Děti

Anotace: Věnováno všem dětem bez ohledu na věk...

Sametová hladina
a pár lehkých krůčků v orosené trávě
Celý svět dětí by měla tvořit rodina
pak vzlétnout k nebi může každý zvládnout hravě
...
Je mnoho těch,co poznají
svět pláče,trápení a studu
mnozí z nich už ani nemají
pod nohama pevnou půdu
...
Uzavřeny jsou v klecích samoty
-bolestné a neprostupné mříže
Maličké duše plné temnoty
...a do propasti tichých výkřiků padají níž a níže...
Autor ztracená, 04.05.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A toho dítěte v nás se nesníme vzdávat...

14.05.2007 16:53:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí