Noc

Noc

Anotace: Co se nám zdá jako bezpečné, takové ve skutečností nemusí být...

Když slunce ztrácí svou zářivou moc,
Nastupuje zřetelně předlouhá noc.

Temnota zalévá každý kout,
Nikdo se nesnaží s ničím hnout.
A spěchá se skrýt.
Bojí se noci, může mu ublížit.

Luna na nebi vysvítá,
Je zrádná, ale plná života.
A nocí se táhne chlad,
Chlad a nepřestavitelný strach.

Když je noc mladá,
A strach sílí,
Přichází zrada,
Nápisem bílým.

Drž se,
A nepouštěj.
Ona přejde,
Potom zpátky světlo vejde.
Autor Itsepäinen, 05.05.2007
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Tempaire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí