Pro něj

Pro něj

Anotace: Tohle byla spíš taková "nouzovka"..Kamarád mi složil básničku,tak jsem mu to chtěla oplatit..Ale..Je to upřímný...Komentujte prosím...

Nedělní dopoledne,nádherný den,
a já možná budu snít svůj krásný věčný sen.

Je mi to moc líto,já nechtěla ti ublížit,
ale nemůžu už dál,a chci to tady vyřídit.

Mám tě hrozně ráda,víc než přítele,
není to však láska,nevím,co to je.

Zradila jsem tě,nechtěla jsem však,
myslím že to tak bude lepší,poletím jako pták.

Ne,to je blbost,za sebevraždu dolů půjdu,
mezi vrahy,násilníky,ničeho však nelituju.

Vlastně je tu jedna věc-ta má zrada vůči tobě,
Při pomyšlení na ni budu otáčet se v hrobě.

Je mi to moc líto,ale bude to tak lepší,
Beze mě tenhle svět bude o poznání krásnější.

Má duše dobrá není,nebyla a nebude,
O někoho jako jsem já tenhle svět neubude.

Opakuju se,však je to nutné,
Mám tě ráda.Ty mě ne?to je smutné.

První žíla,druhá třetí a já k nebeské bráně letím,
Posílají mě do pekla.Za co?Že jsem tak zbaběle utekla?

Možná to tak bude lepší,nebe si asi nezasloužím,
Ale jedno chtěla bych:Od tebe slyšet:Odpouštím….
Autor Emily_Strange, 05.05.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasadne nesouhlasim s Arianou, forma skvela, i ta basnicka, pokud to s tim opoustenim sveta nemyslis vazne:)

14.07.2007 21:56:00 | ufarsin

je to zaujímavé, taká pekná rýmovačka:-)

14.05.2007 21:18:00 | Duerre

ta forma je prostě úděsná... Hodnocení je čistě za upřímnost

08.05.2007 15:11:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí