Pohledem bolavým

Pohledem bolavým

Anotace: Na konci, kde už nic nezačíná...

Pohledem bolavým hladím svět
a odhaluji spoustu netušených krás.
Jak život mezi prsty utíká mi čas.
Dívám se naposled.

K čemu teď všechny krásy světů?
Tvými pěstmi mě život srazil k zemi.
V kaluži krve volám: "Pomozte mi!"
a nezbývá sil pro odvetu...
Autor Ollie, 11.04.2005
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi pěkná básnička,,,,jsem na tom stejne

02.08.2008 18:45:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí