Právě teď

Právě teď

Anotace: Píšu chmurné texty, ale cítím se skvěle, jsem dá se říct šťastná a veselá :)

Děje se to
a děje se to teď!
vede mě to
na cestu opustit svět.

"Neposlouchej!"
proč ne?
vždyť život je zlej
a málokdy poslechne.

"Tak zastav, stůj!"
buďte už zticha
vždyť život je to můj
a sama si s ním zamíchám.

"Neblázni! Zůstaň!"
Nechci! Chci pryč!
nemluv už, přestaň
pomoz mi najít klíč!

"Nedělej to prosím!"
komu na tom záleží,
city své na ruce nosím
a pro Vás nic neváží.

"Naposledy žádám."
O trochu pozornosti?
tu já dala Vám
a teď nečekejte ctnosti.

Já definitivně se rozhodla
"Počkej ještě!"
že má poslední hodina odbyla
že můžete si beze mě užívat deště.
Autor mattoni.uz.neni, 06.05.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí