Chci zase...

Chci zase...

Anotace: ...

Chci zase vzlétnout jako pták,
chci zase létat do oblak.
Oblohou noční nechat se nést,
věnečky z hvězd kolem hlavy si plést.

Chci zase zpívat písně noci,
chci zase neuvěřit síle moci,
která odtrhuje květ od stonku.
Ponořit se do zvuku tisíců zvonků.

Chci zase nekonečnem jít,
nic nedělat a jen si snít.
Aby všechno bylo jako dřív.
Prosím, jen kousek nebe si vzít.
Autor Alžběta., 07.05.2007
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, gastris, Varda, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Později, ale přece: Tvé milé básničky se mi líbí...

20.12.2008 19:42:00 | Kapka

Moc pěkné,jseš můj oblíbený autor.

20.03.2008 21:51:00 | Martin Šimeček

Je to dobrý, Betty, moc dobrý, jsem u Tebe poprvé...

07.05.2007 21:13:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí