Toužím zapomenout

Toužím zapomenout

Anotace: bez komentáře ..

Zdá se mi, že sním,
proč mi všechno tebe připomíná.
Že těžké najít tě bude,vím,
proč pomalu na tebe zapomínám ..

Toužím zapomenout,
všechno mi tě tolik připomíná
Jak blázen se procházim tmou,
přemýšlím jak dál.

Toužím zapomenout,
Po tvářích mi slzy stékají.
před sebou mám fotku tvou,
Dotýkám se tě potají.

Na ústa tvý a tvý něžný oči,
do kterých když se já zadívám.
Srdce se mi zastaví a hlava zatočí,
trápím se tím, že tě znám.

A miluju .. a budu milovat .. a i když toužím zapomenout, tak nikdy nezapomenu .. páč miluju ..
Autor Luďka, 08.05.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Srdce se mi zastav !ý! Básenka pěkná, je v ní cit a myšlenka, jen tu chybičku opravit.

09.05.2007 17:07:00 | NikitaNikaT.

kdyby ten kluk o kterym to je nebral drogy .. bylo by to jiný ..

08.05.2007 12:49:00 | Luďka

Láska je chtíč a chtíč je svině co nezná hranice...

08.05.2007 10:10:00 | Jarinek_666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí