Nikdo neví...

Nikdo neví...

Anotace: Nikdo neví x(

Nikdo neví,
že po nocích pláču,
nikdo neví,
že ve svých snech skáču.

Nikdo neví,
po čem já toužím.
Nikdo neví,
komu já sloužím.

Nikdo neví,
pro koho mé srdce kvete.
Nikdo neví,
jak toužím po té jedné větě.

Nikdo neví,
jak moc smát se od srdce přeju.
Nikdo neví,
komu místo ve svém srdci hřeju.

Nikdo neví,
že prožívám peklo.
Nikdo neví,
že chci vidět světlo.

Nikdo neví,
jak moc potřebuju lásku.
Nikdo neví,
že můj život visí na vlásku.

Nikdo neví,
že přeju si žít.
Nikdo neví,
jak moc přeju si to kouzlo mít.

Nikdo neví,
jak svět dokáže krásný být.
Nikdo neví,
o kom já dokážu celé dny snít...
Autor Saline A., 08.05.2007
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí