Osud

Osud

Anotace: Tuhle báseň jsem napsala v období kdy jsem na tom nebyla moc dobře. Bylo to v době kdy mi umřel můj přítel....

Po našem prvním setkaní jsem
věděla, že ty jsi ten pravý.
Ten, se kterým chri být
a strávit s ním pěkné chvíle.
I ty jsi cítil to samé...

Ani tak velký věkový rozdíl
nám nebránil v lásce.
Nikdo našemu vztahu nedával šanci,
ale nám to nevadilo.
Byly nám spolu dobře a byly
jsme také velice šťastní.
Toto štěstí nám ale dlouho nevydželo...

Jednoho dne jsi teńto svět opustil.
Ten den byl pro mě tím nejhorším
dnem v mém životě.
Pořád jsem doufala, že to není pravda
a ty se ukážeš, ale marně...
Najednou si tu nebyl a já
tu zůstala sama.
Sama na celém světě.
Bez Tebe, bez člověka kterého
jsem z celého srdce milovala.

I přes to, že už tu nejsi,
na Tebe nikdy nezapomenu.
Pořád budeš v mých vzpomínkách,
ale hlavné v mém srdci...
Autor Dity, 08.05.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí