Nenávidím tě

Nenávidím tě

Anotace: (nebo spíš se?)

Nenávidím tě
ty má zrcadlová můzo
tlející v útrobách zemské kůry

rodíš každým dnem
mrtvolné stvůry
s křídly smrtihlava

dovoláváš se svého práva
avšak bereš ho jiným
myslíš si, že jsi ta pravá
ale nejsi

ty křivoruká zrůdo
hnijící mezi nebem a peklem
schovávající se
za cizí obličeje

pěstuješ satanistické obyčeje
mezi květinami
prahnoucími po krvi

tolik tě nenávidím
ty nemravná, zkažená lůzo

jsi mi tolik podobná..
Autor seed.misulka, 09.05.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělá podobenství!

12.05.2007 20:26:00 | Bíša

wow...došly mi slova

09.05.2007 18:03:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí