Tomu, co mně opustil...

Tomu, co mně opustil...

Anotace: ... ... nejen lidé nás opouští ... ...

Nechal jsi mě sám
Opuštěnou v tmách
Nechal jsi mě sám
Jako ve zlých snách

Odešel jsi v dál
Smutek můj nic nestál
Odešel jsi v dál
Snad jsi se i usmál

Zmizel jsi pryč
A slza spadla když
Zmizel jsi pryč
Jako když mrskne bič

Toulal jsi se rád
A naději všem krad
Toulal jsi se rád
Ale neznal‘s návrat

Vrátíš se jednou snad
Abych se mohla usmát
Vrátíš se jednou snad
Abys mohl navždy zůstat

Se mnou, Pane Štěstí…
Autor Nikytu, 09.05.2007
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí se nedá poručit, ani si ho nejde koupit. Musí přijít samo...a jistě přijde.

12.05.2007 01:07:00 | Theara

Hezký. Snad se vrátí.

10.05.2007 13:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí