TRABANT

TRABANT

Anotace: ...možná poněkud netradiční přirovnání :)

Jsem trabant
...který smutně postává
na zapomenutém parkovišti...

...vyčerpáním hýkám, skuhrám
...všechno ve mně syčí, bublá
a já..
...pomalu se rozpadám

...kyselina sírová, rozlila se mi na kapotu
je to k pláči, je to k vzteku...
za chvíli už ze mne zbyde
...jen hromada zrezivělého šrotu

...opraváři vzali si dnes volno...
nikdo si nevšimne
..že..
kontrolka nádrže
zbarvuje se na červeno...

...dochází mi benzín
a
...spolu s ním
opouštějí mě poslední síly...

..už nevěřím..

.

...benzínka je strašně daleko...
Autor Black.Giraffe, 11.05.2007
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Traci, Blacky..., Walentine
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sílu a odvahu...;o)

27.01.2008 09:20:00 | Traci

To přirovnání je velice originální,avšak neztrácej sílu a naději...

24.01.2008 11:29:00 | Blacky...

Moc hezké přirovnání k trabantu :-),,,

11.05.2007 22:00:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí