Myšlenka

Myšlenka

Anotace: Dala jsem průchod myšlenkám a vzniklo toto

Tak mě napadá

Je správné usínat sám

Když víš

Že na druhém konci

Usíná stejně tak někdo

Opuštěný?¨

Jako ty

Ležíš v posteli

a hlavou Ti běhají myšlenky

Myšlenky…Co to vůbec je?

Na co vůbec myslíš…

Být jediná tvá myšlenka

Idea

Naděje

Nic bych si nepřála víc..

A místo toho jsem jen tvá

….zkáza…

A mé myšlenky…

…. Směřují k Tobě..

Jako mé srdce….

Jsem stále s tebou když..

… když jsi …

Ale já přece vůbec nevím kde JSI

…a jestli vůbec jsi …

Nemusíš pro mě žít

Žít jen pro mě…

Jen prosím

Vezmi kousek svého tepla

A daruj mi ho

Jen tak

Jako jsem já

Dala tobě

Své srdce…

Sedím v rohu pokoje

..a po tvářích mi tečou slzy

…. Ty slzy, které Ty dobře znáš…

Nenávidím je stejně

Jako tvojí nepřítomnost

A to ,že tu jsi

Je jen přízrak

Jen pouhá silueta..

Řekni?

Může člověk nenávidět

Jen pouhý obrys světla???
Autor Cassandra, 12.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to idea neznáma... a co je nedostižné je chtěné a proto je srdcebol "jakoby" příjemný...

01.09.2007 19:26:00 | Rybí_kost

Zajímavá,úvahová báseň.Líbí se mi moc.

Oprav si...zkáza.

12.05.2007 06:12:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí