Duše s polámanými křídly

Duše s polámanými křídly

Anotace: Smutek duše...

Duše uzamčená do temnoty
kroky vedoucí tělo do nicoty
duše má polámaná křídla
temnota polapila ji ve svá osidla

Bolavá duše snaží se vzlétnout
ale nemůže, nechce nechat tělo utonout
utonout v bažině nicoty
daleko, daleko od všední roboty

Duše miluje tělo
nechci si však připustit, že soka má zlého
soka, jemuž nemůže se rovnat nikdy
chce se rozlétnout, zamávat zlomenými křídly

Bohužel nejde to, nedokáže tu tělo zanechat
nezbývá jí než lkát a slzy polykat
uzdraví-li se polámaná křídla
poté by i pro tělo naděje svitla
Autor Santinan Black, 12.05.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé! Mám jinde báseň se stejným názvem, jen z roku 2014. A tady zatím ne...:-/

18.01.2024 00:30:46 | Kozoroh 1

Tak koukej honem rychle ty křídla uzdravit... ;)

13.05.2007 17:54:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí