Touha

Touha

Anotace: Prání nebo realita?!

Touha má je veliká,
tak jako láska má.
Co však zmůžu jen,
proti osudu, který existuje.

Mohu dělat něco proti lásce?
Asi NE. Jenž jsem blázen do tebe.
Je to nesmírná touha,
která snad není marná.

Jakmile tě spatřím,
nevím co dělat mám.
Srdce mi bije nadšením,
v přání že nebudu sám.
Autor weedee, 12.05.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí