Verše

Verše

Anotace: Dovolíš mi o tobě básnit?

První pohled mi postačil,
abych poznal jaká jsi.
Pocit který se u mne dostavil,
co na to řict, proč tu nejsi?!

Viděl sem tvé zlaté vlásky,
hodné pohádkové zlatovlásky.
Oči ti touhou září,
tak jako pohled na hvězdu naší.

Krásně rudé tváře,
symbolizující nesmělost tobě vlastní.
Tak jako zahrada na jaře,
která nádherné květiny plodí.

Rty máš krásně plné,
jen si představ chvili,
které jsou tak vzácné,
kdy se naše ústa sblížili.

Copak je to hřích,
hrát si tady s verši?
Když o tobě tu právě sním,
abych slovo já změnil na MY?!
Autor weedee, 12.05.2007
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to svým způsobem hezké:-)

16.02.2009 17:17:00 | kikis

Něco důležitého mi tam chybělo ... bohužel, nevím co ...

12.05.2007 21:44:00 | Zuz.

vítaj na tomto serveri:-)
tvoja básnička sa mi moc páčila, bola o niečom čo celkom chápem

12.05.2007 21:09:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí