Šedočerný svět

Šedočerný svět

Anotace: ...další pochmurná básnička...

Usmíváš se radostně na mně,
ale u srdce mně nehřeje...
Líbáš mně na rty něžně,
ale euforie se nedostavuje...

Probouzím se do svěžího rána,
ale já bych radši snila...
Místo ptačího zpěvu kráká vrána,
ale já to sotva poznala...

Slunce svou náruč rozevírá,
ale já nejsem v jeho objetí...
Trápení mé srdce svírá,
můj život je věčné prokletí...

S paletou před plátnem stojím,
namalovat chci celý svět...
Po chvíli se strašně divím,
není barev, šedočerný je i květ...
Autor Nikytu, 13.05.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas se tak také cítím.

20.01.2008 09:53:00 | Charibeja

souhlasim :D pekny

22.05.2007 17:04:00 | niemante

posledna sloha je uuuuplne skvela! brilantna! a vobec- cela basnickaje pekna!a to tak,ze moc!

16.05.2007 16:32:00 | gallatea

Moc krasne!Z

15.05.2007 17:44:00 | carodejka

Hmm tak tenhle pocit znám..

14.05.2007 16:55:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí