Jak bolí soucit

Jak bolí soucit

Anotace: Můj první pokus o básničku. Spíš jak říkanka, tak mě hned neukamenujte. děkuju.

Na kříži života přibyta smutkem,
je bílá víla
Zahnána sem byla zlým skutkem,
volila smrt než by dál žila.

Mstila se lidem,
co vzali jí naivitu.
Stala se hadem,
co s jablkem přináší realitu.

Neudělala jim na těle krvavé rány.
Ale dala jim soucit.
Nechala jim na duši hluboké šrámy,
když vědí, že bolet může i pocit.

Soucítí s vílou na kříži
Dav lidí co na ní pohlíží.
Teď před tím křížem pokleká,
každý kdo ví, jak bolí zlomené srdce druhého člověka.
Autor Naty, 15.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Pastička, teranosaur, zzlatý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na první pokus?... myšlenka v tom je...

20.10.2008 08:44:00 | zzlatý

ta je fakt moc kráásná!!...povedla se...

11.10.2007 18:53:00 | Pájina

chybělas mi tu...

05.07.2007 23:46:00 | lonely.princess

Moc pěkné a procítěné..

27.05.2007 17:50:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí