Když někdo miluje

Když někdo miluje

Anotace: zase jedna z mých smutných básní...

Sbírka: Láska a její podoby

Když někdo miluje,
Vše si od toho slibuje.
Když ví že nemá šanci,
stále si něco slibuje.
Neohlíží se tam ani zpět,
představuje si jen krásný svět.
Stále se o něco snaží,
i když se mu to nevydaří.
Nedá si pokoj žádný,
až do doby kdy ho čeká zklamání.
Přitom mu všichni radili že cenu to nemá,
on ale neposlechl a teď to má.
Sedí v koutě a připadá si zbytečný,
tolik někoho miloval a bylo mu to zbytečný.
Když někoho miluje tak neví co dělá,
na ostatní rady nedá a jen jimi pohrdá.
Čas možná rány vyléčí,
teď jen v koutě v tichu klečí.
Najde člověka který ho bude chtít,
a svůj život sním bude naplno žít.
Autor GhoticGirl, 15.05.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevim, mě to moc nebaví číst...

16.05.2007 16:05:00 | Miiemu

tohle se mi líbí...:)je to takový...pravdivý no...:)...

15.05.2007 15:27:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí