Bolest

Bolest

Anotace: Bolí to, když se na ně dívám, ale sama sobě si asi někdy nalhávám, že je to blbost!!

Jak moc to bolí, ti říct nedokážu,
Když se s jinou bavíš,
Mám pocit, že zase skáču,
Skáču z okapu a nikdo mě nechytá,
Ty se sní bavíš a její slova polykáš,

(Copak je tak jiná?)
tohle ve své hlavě mám..

Bolí to a ty mé slzy nevidíš,
Kdy poznám nenávist k tobě,
Až ji políbíš?
To mám čekat až se nahneš,
a sám si to připustíš?

Nevěřím, když píšeš, že mě miluješ,
Vždyť já už ti nevěřím ani tu tvou proklatou lež,
Slova typu: „já sní byl na baru“
My maj snad zlepšit náladu?
Já nechci tě mít ani vlastnit,
Ale žárlím, když si sní…
Tak proč píšu, že chci abys byl kamarád,
Kterej mě nebude mít, tolik rád?

Koukám ti na seznam v mobilu,
Pod názvem: Terka zlatíčko
Se skrývá tvoje srdíčko,
Viď?
Bolí to…
Chceš říct, co?
Že se na to můžu jen dívat…
Autor Mispul, 15.05.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí