ČÁRA

ČÁRA

Anotace: -------

Chtělo se mi křičet,
nemohla jsem než jen brečet.
Řečí těla řídit se nesmí,
vždyť rány pak se těžko hojí.
Krvavá rána udělá strup,
a opadá jako dub.
Ale jizvi srdce,
jen málo zahojí se lehce.
Proč paměť slouží jen ne některé dny,
vždyť se můžou rozplynout jako sny.
Každou noc o tobě sním,
už se trápit nesmím.
Čáru zatím musím udělat,
a jen v dobrém vždy vzpomínat.
Autor Poeticrose, 15.05.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí