Radostně smutná

Radostně smutná

Anotace: ... ta výhra nebyla nutná ... MILÁČKOVI: 1=TY+1=JÁ jsme 2=MY

Pro tebe jako útěcha na zklamání
z fotbalového utkání.

Není to podstatné,
náš vztah tím nezbohatne.

Mně je však smutno z tvého žalu,
nestarej se, život nestojí na fotbalu.

Já dala přednost Mumii, co se vrací,
ovšem nikdy před tebou, miláčku.

Člověk i team se občas zapotácí,
a pak zase může jít na dračku.

Naznač mi, co bys chtěl.
Doufám, že jsi nezapomněl.

Dnes můžeme být jako děti,
bez předsudků a bez paměti.

Na 1. místě jsi pro mě ty a já,
jsem taky podstatná, však ne víc než 2.
Autor Inge, 17.06.2012
Přečteno 1054x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

27.11.2018 16:07:11 | Soumuel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí