Sport né......

Sport né......

Anotace: trochu humoru i trošku (většinu) ze života...

Každý den se namáhám,

vyhrávat jim pomáhám.

Honím se s hokejkou za míčkem,

trenér mě švihá po zádech klíčkem.

 

Biju se za svůj tým,

oni mě neodmění, ničím.

Moncla já pod okem mám,

hokejkou přez držku každýmu dám.

 

Něco zvořu, hned na mě křičí,

tak já je přetáhnu tyčí.

Na trestnou lavičku musím jít,

než tam dojdu, musím se s někým zase bít. :D

Autor Kikulinka, 20.03.2013
Přečteno 1266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemá chybu :D

20.12.2018 16:24:01 | Soumuel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí