Naše přání

Naše přání

Anotace: Olympiáda nás láká.

Sportem žijí všichni Češi,
výsledky se pořád řeší.
Zatím se nám daří,
sportovci se snaží.
Spokojeni jsou teď Češi.

Sáblíková jede,
určitě to svede.
Bude míti zlato,
vsadíme si na to.
Martina to svede.

Hokejisté naši zlatí,
soupeřům prý plány zhatí,
Budou střílet góly,
perfektními sóly.
Jsou to naši hoši zlatí.
Autor Psavec, 11.02.2014
Přečteno 985x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

06.03.2019 07:54:37 | Soumuel

Souky před chvílí uchmátla bramboru...

11.02.2014 17:45:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí