báseň Lyžařského instruktora

báseň Lyžařského instruktora

Anotace: Celý den plužíme z kopečka dolů, těžký je život instruktorů. Na svahu nemáme zas...

Celý den plužíme z kopečka dolů,
těžký je život instruktorů.
Na svahu nemáme zas tolik sněhu,
svým žákům však věnujem veškerou něhu,
když se jim za jízdy překříží lyžičky,
vždycky jim podáme pomocné ručičky.
Celý den pracujem v tom sněhovém moři,
to jsme my - lyžařský instruktoři
Autor madis, 08.03.2014
Přečteno 1020x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí