Hokejové mistrovství

Hokejové mistrovství

Anotace: Jedna ze starších básní, jejíž téma začíná být každoročně v tuto dobu aktuální (9.3. 2006)

Blíží se hokejové mistrovství,
to zas bude radostí.
Prohrajeme ve skupině,
vyhrajeme ve finále,
kdo bude druhý, třetí
a tak dále.

Muži už se strašně těší,
ženy se u programu věší.
Budem bojovat hrdinně,
přepínat televizi rodině,
jedno, druhý, třetí pivo
a tak dále.

A když se úspěch nedostaví,
každý z nás to hned jistě ví.
Špatný byl trenér rozhodně,
rozhodčí pískal podvodně,
jeden, druhý, třetí gól
a tak dále.
Autor LIONEL, 09.04.2014
Přečteno 994x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že takové problém nikdy mít nebudu :D

09.04.2014 11:58:38 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí