Politickej fotbal

Politickej fotbal

Anotace: ......

Pořád se v novinách píše
jak se pro lidi něco chýše
A ten fotbal v Brazílii že je drahej !
Že měli postavit raději škol a nemocnic
Rozhodčí na mistrovství ?
Taky neumějí nic !
Bez hodinek na ruce
nevědí o gólu
a ofsajdů, co pouštějí, nebo naopak
Jinak některý góly nádhera
Domů letí první Španělskej posera
Anglánci taky
už nabírají kursy
Možná, že
vyřadějí se i Rusy
Tak snad vyhraje nejlepší ?
Vyhraje fotbal ?!
A politika ?
Ať jde do píči !
Autor v.hercik, 23.06.2014
Přečteno 820x
Tipy 1
Poslední tipující: Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí