Sportování

Sportování

Anotace: Sportem ku zdraví.

Začaroval mráz nám louže,
plno lidí hned se klouže,
zábava je tohle skvělá,
babka piruety dělá,

Rozhodla se, skok že zkusí,
rozjezd řádný býti musí,
jede v tempu závodníka,
led od bruslí jenom stříká.

Odrazí se, ladně skočí,
náhle divně se vám stočí,
na zadek dopadla nyní,
už nechce být sportovkyní.
Autor Psavec, 07.01.2015
Přečteno 1327x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Martinecka23, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí