Realita

Realita

Anotace: První pokus o vyjádření svých pocitů

Na jasné obloze zjevil se mrak,
černý jak uhel šel z něho strach,

to se sám ďábel rozhodl hnát,
na špatné lidstvo bídu a hlad.

Rozhodil po zemi klepy a zlost,
ať si jich bídníci užijí dost.


Po zemi kráčí Zlost pyšná jak páv,
moc dobře ví že nadešel čas,
kdy zaseje semínko do lidských hlav,
počká až vyklíčí a zmizí zas.

 

Klepy se zákeřně šíří krajinou,
s úsměvem na rtech, neb dobré dny pominou,
až nastane pro ně ten příhodný čas,
ukryjí se, aby mohli útočit zas.

 

Ďábel si v klidu může ruce mnout,
splnil si vše čeho chtěl dosáhnout,
otevřel šampáňo nalil dvě skleničky,
připil si s čerticí na jejich dětičky.

 

Co říci závěrem nebohé lidičky,
neberte moc vážně ty moje řečičky.

Autor Bulvár, 22.05.2015
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to hezky napsané, a je mi líto, že Zlost a klepy nejdou asi úplně vyhnat... ale těm řečičkám na závěr tvého textu jsem se smála :-))
Pěkné :-)

23.05.2015 07:44:31 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí