Česko vs. Kazachstán

Česko vs. Kazachstán

Anotace: Česko proti Kazachstánu!!!

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Norský brankář jako rybář byl
jen se vzpamatoval už puk opět lovil
sedm fíků na českém stromě vyrostlo
skóre Čechů opět krásně narostlo

Radují se Češi, Moraváci, Valaši
ale pozor...teď nás čekají Kazaši
souboj to bude těžce tuhý
Čech však nechce zůstat druhý

I když nebude to gólový nářez
Čech zůstane odolný jak dubový pařez
tři body jsou jasně vaše
říká Kazach trochu plaše

Nesmíme tak fandit přestat
Český tým chce tlak teď ustát
zkrátka chceme tři body
ať nepředběhne nás nobody
Autor osztravak30, 15.05.2016
Přečteno 785x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí