Česko vs. USA

Česko vs. USA

Anotace: Česko postoupilo do semifinále

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Švýcar nedal kůži svou zadarmo
Čech se však nepřipravoval nadarmo
obrany týmů dali si pauzu
však my jsme si užívali závěrečného aplausu

Před námi však soupeř hodně těžký
fandí všichni...Češi i Češky
Američané skupině sice moc nedali
co chlapci mohli tak vlastně prohráli

My ovšem stále sen o medaili sníme
sílu soupeře však pokorně ctíme
a tak společně fanděme snad ne naposled
ať nám jde všechno, klouže nám led

Ať se nám daří, bereme postup
ať neskončíme v turnaji na chvostu
každý Čech co mistrovstím žil
ví, že medaile je hlavní náš cíl
Autor osztravak30, 20.05.2016
Přečteno 663x
Tipy 2
Poslední tipující: Petr27, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Medaile není hlavní cíl. Všichni jsme pochopili, že kolektivní hra potřebuje kolektivní jednotné myšlení. To bylo na počátku.

20.05.2016 13:54:28 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí