Mistrovství

Mistrovství

Anotace: Průběh Mistrovství světa v hokeji

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Turnaj v Rusku v neděli skončil
tým Kanady se zlatě loučil
Finům stříbrné slzy z tváří tekly
první prohře neutekli

Odpor Rusku vůči americké zemi
vyvrcholil bronzovými medailemi
cíl domácí nesplnili
amíkům však nadělili

S ostudou skončili Švédi
po zápase byli bledí
kousek chyběl naopak nám
horor byl po nájezdech dokonán

To Dánsko mělo důvod k smíchu
po historickém postupu cítilo pýchu
i Němci Rusy zaskočili
div že málem postoupili

A naši bratia? Opět nic
po skupině byl jim hic
Maďarskou se opět loučí
byly málo na kotouči

Kazachstán sestupuje taky
sebrali si saky paky
hráli pěkně pro diváky
Rusům připravili šoky

Pomalu se Moskva prázdní
cestují domů všichni hokejoví blázni
tak zase za rok tři týdny hokeje
hostit bude mistrovství Německo a Francie
Autor osztravak30, 24.05.2016
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí