Česko vs. Chorvatsko

Česko vs. Chorvatsko

Anotace: Češi na Euru proti balkáncům

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Vyrovnaná bitva až téměř do závěru
pak však přišla malá chybka od českých stoperů
z remízy tak byla prohra - výsledek vesměs krutý
a tak český fanoušek zůstává napnutý

Teď už není jiné cesty chceme brát tři body
i kdyby to neměly být zas gólové hody
postup máme ve svých rukou my ho snadno dáme
hodně hráčů z velkoklubů všichni dobře známe

Chorvati jsou silný soupeř hratelní však jsou
stačí když si naši hoši budou hrát tu svou
kombinace, střela, brána a už se nám síť vlní
tak hlavně aby míč se dostal tak dvakrát, třikrát do ní

Krejčí, Čech a nebo Rosa, to bude závar český
spousta gólů, vítězství a ať hrajeme hezky
to si přeje ze srdce každý český fanda
tak snad bude u zápasu opravdová sranda
a postará se o ni ta naše česká banda
Autor osztravak30, 17.06.2016
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí