EURO

EURO

Anotace: Báseň jako krátké shrnutí uplynulého šampionátu

Sbírka: Češi ku finále krok!!!

Francie otevřela náruč svou
fandy všech týmů do Paříže zvou
od domácích čeká se jedině zlato
tenhle ten tým rozhodně má na to

Češi zas skončili překvapivě poslední
jen s Chorvaty hráli fotbal nevšední
jinak ale nuda a nic
co naplat, že Vrba řval z plných plic

I Němci zklamali před finále
domácí v zápase měli na mále
nakonec ale zvítězili
největší favority vyřadili

V Anglii dost se ochladilo
neboť je islandské mužstvo vyřadilo
ostuda, zmar a taky smutek
neboť jim postup zase utek

Kalich hořkosti Španělsko pije
hned v prvním kole je vyřadila Itálie
ta zase skončila – nepřešla germány
místo tanečků – učí se penalty

Euro si připsalo plno objevení
Maďarsko, Island působili jak zjevení
Belgie čekala od Eura víc
domů je poslal Wales, který tež nemá nic

Vítězství urvalo Portugalsko
postupně vyřadili Wales, Švýcarsko, Polsko
co na tom, že pouze jednou vyhráli
bohatě stačí to – zlato urvali

Euro končí se, Francie v očích slzy
jediný zápas od zlata – to hodně mrzí
buďme však rádi, že fotbal žije
a že Euro proběhlo klidně – bez tragédie
Autor osztravak30, 12.08.2016
Přečteno 869x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí