Hokejista

Hokejista

Anotace: Opravdový příběh

Do terénu na kole vyjel,

v rámci formy stoupající,

do lesa si s kolem zajel,

skončil však na zadní líci.

 

Pařez se mu v cestu připlet,

hlavou o strom zabrzdil,

v bezvědomí odvezen hned,

lékař na ARO jej uložil.

 

Děda po operaci vedle leží,

k hadičkám je připoután,

udržet se může stěží,

následný příběh je popsán.

 

Zvyklý střídat přes mantinel,

„střídat,“ vykřikl vzápětí,

hokejista z lože zmizel,

přes pelest na zem letí.

 

Chudák děda na posteli,

smíchy udržet se nedokáže,

hadičku trhá si z kanily,

stehy sobě rovněž páře.

 

Autor banan, 04.11.2016
Přečteno 1199x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí