pro Fanfatal

pro Fanfatal

Anotace: Nekonečný sen o adrenalinovém opojení.

 
Dech nabírá obrátky,
srdce v rytmu elegance tepů,
roste rychlost látky v žilách,
pohonný mechanismus až po konečky prstů,
nabírá směr extáze.
 
Adrenalin plní tělo mé.
Orgasmický vesmír ve mě pne,  
rozprostírá se v oněmnině,
lahodící fluidní tekutina duhového vzezření, 
ve větrné smršti, roztěkané dívky.
 
Pod křídly vítr prolétá, 
na vlnách oceanské duny hříchu se rozplývá, 
pocit sna, nezná mezí.
 
Rozkoše dnů, slevající se do snů,
na povrchu drou se noční můry,
bestialní formy, spomalují, 
však střídají je nebeské fanfáry
pro Fanfatal.
Autor MiMiKa, 14.04.2017
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí