Míša Krčmář

Míša Krčmář

Anotace: ....

Střelba tě vynáší na vrchol,
většinu soupeřů naopak sráží.
Další terče na střelnici příště skol,
ať české publikum opět září.

Českým Fourcadem se pomalu stáváš,
věřím, že tahle pohádka nevydrží jen chvíli.
Do každého závodu srdíčko dáváš,
těchto úspěchu si dosáhl pouze svou pílí.

Vždy, když do cíle dojede,
na trati nechá svazek sil poslední.
Pokaždé výbornou práci odvede,
tenhle biatlonista se silou lva nadějný.
Autor fastavačka, 13.06.2017
Přečteno 629x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí