Gabča Koukalová

Gabča Koukalová

Anotace: ...

Velký glóbus už ve sbírce máš,
o další bojuješ jako správná lvice.
Každý fanoušek z plných plic křičí: To dáš!"
a věř mi, že takových máš na světě statisíce.

Na střelnici po tobě zůstává bílo,
do cíle pak jako dračice utíkáš.
O takových úspěších se nám jen snilo,
díky i za ty pusinky, co nám fanouškům posíláš

Medailí na prstech nespočet má,
tahle vždy usměvavá blondýna.
Nějakých sto jich ještě přidá
a pak si vyrazí s panem Koukalem do kina.
Autor fastavačka, 17.06.2017
Přečteno 793x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí