v posilovně je to někdy dřina

v posilovně je to někdy dřina

Anotace: Jsi drička

Holka máš to vychytaný tvý tělo vypracovaný...Pár sedů lehů na zpevnění bříška pochval se jsi drička...desítka kliků zadeček ladný nezůstane žádný chlap chladný...postavu za chvíli jak ze škatulky závistí prasknou všechny baculky...párkrát si činku zvedni není to marný budeš mít za chvíli svaly jak árny to dřeni v posilce za něco stojí závidí všichni kdo tě znají...cítit se skvěle na tom záleží když ten čas vážně blaznivě běží...na rotoped usednout pro štíhlé nohy bohatě postačí když nejsou na kolo vlohy na závěr žebriny na protaženi celého těla abych po celý rok sexy figuru měla...
Autor kikin87, 17.06.2018
Přečteno 637x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí