Viktoria Plzen

Viktoria Plzen

Anotace: Je to má první básnička a berte to prosím ze srandy. Nemá to urazit fans Viktorky

Viktoria ta kliku má,
s rozhodčím liga se vyhrát dá.
Ale přece ti naši mistři,
aspoň maj rozum a jsou chytří.

Naše úžasná Viktorie,
je klub, co alkoholem žije,
Nejdřív skvělý řidič Limba,
před kterým se volant bimbá.

A pak chytrý Alda Čermák zase,
musel řídit jako prase.
A když Plznička tři body měla,
celá kabina na lajně jela.

Mysleli jsme, že je klid,
však to by tu nesměl Danda Kolář být,
ten na filmovém festivalu,
ukázal krásy těla celým Varům!

Viktorie je český poklad,
z té si všichni vemte příklad,
S alkoholem se všichni dobře mají,
a třeba Vám Vaněk s Kopicem šňupnout dají!
Autor fotbalbasnickar, 06.07.2018
Přečteno 804x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí