Národní hrdost

Národní hrdost

V Japonsku
v Naganu
kde sníh jen tak netaje
se v rámci světového turnaje
mezi Českým národním hokejovým týmem
ve kterém i Jarda Jágr je
a Ruskou federací
o olympijské zlato bojuje.

Dlouho je to bez branek
ale nebudu vás napínat
náš nároďák ho vyhraje
když hráč Svoboda skóruje.

Jakmile je po všem
a na počest vítězů
státní hymna zahraje
pak jako zlatý hřeb
nad hlavami všech
Česká vlajka zavlaje.

Autor lonewolf, 21.04.2019
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí