Psí spřežení

Psí spřežení

Anotace: krása psích spřežení

Sbírka: Kříž a jablko

Zmrzlá řeka se v slunci zrcadlí
dřív, než vykrvácí na obzoru
do bílé střechy sněhu propadli
nestihli, ani dojít pod horu

Tehdy byl temný a ponurý les
zimním tichem jen obojky zvoní
velký závod se tady koná dnes
jehož první ročník jel se loni

Do širých,zasněžených plání
vyrazilo tryskem psí spřežení
jež zaklesnuto bylo do saní
byť nevadí mráz ani sněžení
Autor Petr27, 19.01.2021
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, V.N.Losinský, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Kubíno, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí