Fitko

Fitko

Anotace: .... zvedám....

Zvedám,

 

Těžký váhy 

Na ty ještě nemám

 

Pod činku ulehám ,

Jedu sérii za sérií  

 

Jako Arnold jednou budu 

Kouknu do zrcadla na tu nulu ..

 

Nebojte se svaly 

Ukažte se světu

 

Prošla pěkná fitness žena

Sakra složil bych ji všechna věna.. 

 

Nosánek vysoko zvedá

A mě to nedá..

 

Koho tady asi hledá ?

 

Pak k ní přistoupí

Monstrum obrovský nasypaný 

Chemií smrdí na dálku

 

A já toho koktejlu 

Běžím si pro dávku....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Jacob P. Verlaine, 31.08.2022
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A dobrá. Našla jsem v ní úsměv a to je moc dobře.

01.09.2022 10:33:00 | mkinka

Básnička má optimistický ráz. Prima.

01.09.2022 06:45:36 | mkinka

Psal jsem jí po tom co jsem vylezl z fitka

01.09.2022 10:28:47 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí