Nášlapy

Nášlapy

Anotace: Vyšší level v cyklistice.

Nášlapy

Není to jen frajeřina
usnadní se hodně dřina.
Ono to fakt pomáhá,
potom je to paráda .

Cyklisti jsme spoustu roků
nejsme fandi zbytečných kroků.
Do lákadla se nechali vtáhnout
s pocitem , že můžem něčeho dosáhnout. 

Sranda to byla, padali jsme jak švestky,
padla i úvaha, zda nepůjdeme pěšky.
Nejsme žádné béčka, vše jsme zvládli ,
nakonec více cyklistů k tomu dotáhli .

 

Autor Marťas9, 04.07.2023
Přečteno 105x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Amarylka, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí