~Svišti...ti,ti,ti

~Svišti...ti,ti,ti

Anotace: Kdo to piští,vřeští,sviští na smetišti,oraništi v kolejišti i

na 5.nástupišti
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Prý na pátém nástupišti
tam od rána jen vítr sviští
a v tom jednom kolejišti
dnes parta myší piští.
Jó,
chtěly by pištět na letišti
vedle dráhy jsou však svišti
a ti na ty myši vřeští...
vy máte pištět v kolejišti
nebo raděj na smetišti?
Tak zase
myši piští v kolejišti
svišti ti čučí na letišti
za lesem na poli ve strništi
tam mají cestičky v oraništi,
malí křečci,myši i děti sviští
běhají o závod jak na hřišti.
Kdo vyhrál,medaili si blyští.

A těší se na závod příští
tak ať jim to
sviští,piští,vřeští
v oraništi,kolejišti,
na letišti,na smetišti
i na pátém nástupišti
jako na cvičišti.
,,,
Autor Květka Š., 24.02.2012
Přečteno 1493x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky to sviští,piští,dávám ST :-)

24.02.2012 13:26:49 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí