Tichá noc

Tichá noc

Anotace: hmm..

Vianočná hviezda kdesi
na východ od raja
stres - predsviatočný dressing
prismudil o tranz jas

posla z nadzemských výšav
svetlami konzumu
nadosah je nám bližšia
umelá star, ujmu

nenahradí najdlhšia
noc, azda prítmie len
Tichá noc o nič tichšia
od ostatných je, tieň

púhy vrhá na náš hod
v prežiarenom temne
bledne ako o závod
umrie nám dojemne?
Autor Petbab, 24.12.2012
Přečteno 1643x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí