Dobrá rada synovi

Dobrá rada synovi

Anotace: Má ráda tvé prachy, majetek, jistotu a tvou bezmeznou důvěru v ní. Kdybys neměl nic, nechodil nakupovat, nevařil a nehlídal její děti ani by tě nepozdravila!! Umí s tebou pěkně točit. TO NENÍ LÁSKA to je CHAMTIVOST a její sobectví.

=
Možná poslední RADA od matky:
=
Ach synku, synku zblnul -li jsi,
Máti se ptá, zda jsi či Nejsi.
Tvá milá jen síly ti ubírá,
A lásku k tobě, umě předstírá,

Má ráda Sebe, sex a zlato
Probuď se zavčas, Nestojí za to.

Ach synku, synku otevři oči
Jak s Tvými penězi, životem točí.
Sobecká jako to děcko,
Chce mít hned a to všecko.

Má ráda sebe, Svůj sen a Tvůj dům
Nevěř jí nevěř, uteč Jejím snům.

Ach synku, synku děláš ji vola
Splácíš Její dluhy a stále dokola.
Ona tě nemiluje, ale jen chce!
Ona jen bere! Ale co srdce?

Má ráda Sebe, tak jak její matka
Hlavně mít Na prachy nějakýho chlápka.

Ach synku, synku, láska tě prosí
Věř sobě a ženě, co v Srdci tě nosí.
Autor Janys, 20.04.2013
Přečteno 1442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Kéž by si to syn přečetl...

20.04.2013 14:34:57 | Janys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí