Pracovitý krtek

Pracovitý krtek

Anotace: Nakonec to dobře dopadlo.

Pracovitý krteček,
poddoloval domeček,
ve větru se domek klátí,
trpaslíci krtka mlátí.

Pardon, já nic neviděl,
proč bych vám ho záviděl,
prodlužuji si jen noru,
každý den dřu do úmoru.

Hned to potom vyřeší,
razí tunel v ořeší,
trpaslíci metro mají,
jízdenky teď prodávají.

 

Jízdné jsou dvě maliny,
slevu mají rodiny.


 

Autor Psavec, 25.07.2013
Přečteno 2740x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, whiolet, střelkyně1, Jozef Bojanovský, Xyzo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super, já krtky ráda

27.07.2013 13:13:46 | whiolet

a to je fajn:)

26.07.2013 20:10:10 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí