Australská fauna

Australská fauna

Anotace: Dneska jsem vynechal názvy zvířat, ale myslím, že to nebude problém uhádnout.

Kam teď skáčou v kožichu,
s plnou kapsou na břichu?
Další louku vypasou,
mají stravu bezmasou.

Bodlinaté samičky,
překvapí nás vajíčky,
jenom jedno vždycky mají,
mláďata však mléko sají.

Roztomilý medvídek,
co jen listy svačí,
vzdá se jiných nabídek,
prý mu tohle stačí.
Autor Psavec, 18.03.2014
Přečteno 1259x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí